Ποιοί Είμαστε

Το Κομμωτήριο

Ο Μίλτος και ο Στέλιος γνωρίστηκαν το 2002, όταν συνεργάστηκαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων. Εξ' αρχής η χημεία μεταξύ τους υπήρξε πολύ καλή τους έδεσε η αγάπη τους για τη κομμωτική τέχνη, αλλά πάνω από όλα το κοινό τους όνειρο να αποκτήσουν ένα χώρο δημιουργίας και ομορφιάς που θα έχει το δικό τους στίγμα. Το όνειρο υλοποιήθηκε το 2007 με τα εγκαίνια του κομμωτηρίου

SMART - Stelios & Miltos ART

Εκεί δημιουργούν καθημερινά, με όπλο τους την εμπειρία, την αγάπη για το αντικείμενο της κομμωτικής τέχνης, τη συνεχή τους μετεκπαίδευση στις εξελίξεις του χώρου της κομμωτικής και με συμπαραστάτες τους άρτια εκπαιδευμένους και επιμορφούμενους συνεργάτες τους. Ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος, όπως την πρώτη μέρα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην κομμωτική: να απολαμβάνουν το χαμόγελο της ικανοποίησης και της χαράς στο πρόσωπο όλων εκείνων που τους εμπιστεύονται καθημερινά ένα σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς τους.

Εμείς

Ο Μίλτος


Ο Μίλτος αποφοίτησε από τη Σχολή Κομμωτικής του Ο.Α.Ε.Δ το 1996 και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε γνωστά κομμωτήρια του Ψυχικού και της Κηφισιάς. Εξελίχθηκε γρήγορα σε τεχνίτη και συνέχισε την πορεία του σε παράρτημα γνωστής κομμωτηριακής αλυσίδας στη Νέα Ερυθραία. Το 2002 αποτελεί έτος ορόσημο για εκείνον, καθώς η μεταγραφή του σε άλλη αλυσίδα κομμωτηρίων γίνεται η αφορμή να γνωριστεί με το Στέλιο. Αναλαμβάνει καθήκοντα υπευθύνου σε παράρτημα της ίδιας αλυσίδας μόλις ένα έτος μετά και μέχρι το 2005, οπότε μετακινείται, πάλι ως υπεύθυνος καταστήματος, σε άλλη αλυσίδα.

Η απασχόλησή του στα παραπάνω καταστήματα και σε όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε τον γέμισε γνώση και εμπειρίες, οι οποίες συμπληρώνονται μέχρι και σήμερα με τη συνεχή του μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αυτά τα εφόδια αποφασίζει από κοινού με το Στέλιο να κάνουν το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσουν το δικό τους χώρο το 2007.

Ο Στέλιος


Μ ετά την αποφοίτησή του το 1996 από την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Κομμωτικής Νίκη Λάκκα, ο Στέλιος πραγματοποιεί τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε κομμωτήρια στην περιοχή των Πατησίων. Γρήγορα εξελίσσεται σε τεχνίτη, ενώ παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα απασχολείται ως Καθηγητής σε σχολή Κομμωτικής, καθώς επιθυμεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στη επόμενη γενιά κομμωτών. Το 2002 ορίζεται υπεύθυνος καταστήματος σε γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων, όπου γνωρίζεται με το Μίλτο, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την οργάνωση και υλοποίηση της εκπαίδευσης του προσωπικού όλων των παραρτημάτων της αλυσίδας. Το 2007 αποφασίζει με το Μίλτο ότι έχει φτάσει πλέον η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν στη δημιουργία του δικού τους κομμωτηριακού χώρου.

Ο Στέλιος αισθάνεται πολύ τυχερός για όσα έμαθε όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαστικής και επαγγελματικής του πορείας, καθώς μαθήτευσε δίπλα σε ικανότατους Καθηγητές και συναδέλφους. Θεωρεί εξάλλου ότι η γνώση είναι πολύτιμη, συνεχώς παρούσα και ανεξάντλητη, αρκεί να έχει κάποιος τη διάθεση να την αναζητήσει.